fbpx

Krijg een beter inzicht in je doelgroep door lead generation!

Nieuwe klanten zijn de motor van ieder bedrijf

De groei van jouw bedrijf is vaak afhankelijk van acquisitie, maar nieuwe klanten vinden is niet gemakkelijk. Daarom is het noodzakelijk om een constante stroom van kwalitatieve leads binnen te krijgen. Wij zorgen aan de hand van relevante content, dat jij nooit een tekort aan leads hebt!

Wat is een lead?

Een lead is een persoon die interesse heeft getoond in jouw bedrijf. Dit kan op veel soorten manieren. Als een lead informatie wilt over een bepaalde product of dienst, kan hij zijn gegevens achterlaten. Een lead is als het ware een potentiële klant. Aan potentiële klanten verdien je natuurlijk niet veel. Daarom is het belangrijk om je leads zo snel mogelijk om te zetten in klanten, of beter zelfs, in fans!

Wat is lead generation?

Lead generation is een online marketing techniek waarbij leads worden aangetrokken naar je website of advertenties. Daar worden ze getriggerd om hun gegevens achter te laten. Deze gegevens kan je aan je klantenbestand toevoegen. Zo heb je een overzicht én kan je hen natuurlijk beter bereiken!

Hoe worden leads gegenereerd?

Om goed te kunnen begrijpen hoe Lead Generation werkt, is het noodzakelijk dat je onderstaande begrippen goed begrijpt:

  • Landingspagina’s: Een landingspagina is een webpagina waarop bezoekers terechtkomen voor een specifiek, afgebakend doel. Een landingspagina kan ingezet worden voor diverse doelen, maar meestal dient het om direct leads te genereren via een formulier.
  • Formulieren: Formulieren vind je terug op landingspagina’s of in advertenties op social media. Een formulier bestaat uit een reeks velden die je bezoekers moeten invullen. In ruil daarvoor bied je hen iets aantrekkelijks aan, zoals bijvoorbeeld een e-book, of een korting.
  • Het aanbod: Je aanbod moet waardevol genoeg. Zo kan je de bezoeker overtuigen om persoonlijke informatie achter te laten. Denk eraan om het juiste aanbod aan het juiste publiek te tonen. Zo blijft je kost per lead zo laat mogelijk!
  • Call-to-action: De call-to-action is een beeld, een knop of een boodschap die je bezoekers aanspoort om een actie te ondernemen. Bij lead generation spoort de CTA meestal aan een formulier in te vullen.

Let's conquer the world together

Wij zijn ervan overtuigd dat leads genereren beter deel is van een grotere ondersteunende campagne. Door verschillende relevante stukken content en advertenties op je doelgroep af te sturen, houden we de kost per lead zo laag mogelijk. Bovendien zorgen we voor een maximale return-on-investment. Op zoek naar meer klanten? We will lead the way!

“Hallo! Ik ben Anne, grafisch ontwerper bij Yungo. Met al je vragen kan je bij mij terecht. Ik ga er voor zorgen dat er een constante stroom van kwalitatieve leads bij jou binnen komt.”

Share via