fbpx

Jouw bedrijf in de kijker met visual content marketing !

The power of visual content

Wist je dat er slechts 13 milliseconden nodig zijn om een beeld te verwerken? Creatieve afbeeldingen of video’s, gecombineerd met een relevante tekst is dé manier om de aandacht van je doelgroep te trekken.

Wat is visuele content marketing?

Hoe breng je de juiste informatie over in een boeiend visueel verhaal? Met visual content! We kunnen gebruik maken van stockfotografie, maar liefst maken we authentieke beelden met mensen uit jouw bedrijf of acteurs in de hoofdrol!

Yungo creëert en verspreidt visuele content

Wij maken creatieve, relevante foto’s en video’s van alles wat te maken heeft met jouw onderneming. Hierna zetten we deze beelden om in content die opbrengt en bovendien uniek is! Op deze manier maken we alles persoonlijk en authentiek: je website, je social media kanaal, E-books of advertenties… Het kan allemaal!

Voordelen visual content

  • Stijging in aantal leads en de kwaliteit ervan
  • Weekt interactie los bij je publiek
  • Valt op in de massa

Let's conquer the world together

Wij geloven sterk in persoonlijke communicatie, waarin mensen centraal staan. Toffe visuele content in combinatie met activerende teksten zijn een groot deel van een straffe content marketing strategie. Iedereen klaar? Camera loopt. En… ACTIE!

“Hallo! Ik ben Anne, graphic designer bij Yungo. Met al je vragen kan je bij mij terecht. Ik ga er persoonlijk voor zorgen dat jouw bedrijfsverhaal origineel aan de buitenwereld wordt getoond. 

Share via
Copy link