fbpx

Laat je bedrijf groeien dankzij social media!

Zet een stap in de wereld van social media

Wil jij meer bekendheid in je dorp, stad, land of zelfs wereldwijd? Wil jij meer bezoekers op je website? Er zijn talloze manieren om dit te verwezenlijken. Maar de ‘holy grail’ vandaag de dag is adverteren via social media! Dit is veruit de meest effectieve manier. En bovendien ook de goedkoopste!

Social media is een must

Wist je dat de gemiddelde Belg meer dan 5 uur per dag op het internet spendeert? Scrollen op social media is deel geworden van ons dagelijks leven. Als alle ogen gericht zijn op platformen als Facebook, Instagram en LinkedIn, is dat dé plaats om jouw merk in de kijker te zetten!

Social media is toevallig één van onze specialiteiten

Social media is natuurlijk dé manier om je merkbekendheid te vergroten. Je huidige en potentiële klanten zijn ‘one click away’. Zo kom je gemakkelijk met ze in contact! Met kanalen zoals Instagram, Facebook, LinkedIn en Twitter kan je enorm effectief leads genereren voor je bedrijf. Je kan hierbij tot in de puntjes bepalen wie je advertentie moet zien, hoe die er uit moet zien en wanneer je advertentie getoond moet worden. Achteraf kan je tot in de details bekijken wat je marketingacties opgeleverd hebben. Die luxe heb je natuurlijk niet met een offline campagne, zoals een advertentie in een boekje. Bovendien is printed advertising erg kostelijk. Via social media bereik je tot honderd keer meer mensen voor dezelfde prijs.

Let's conquer the world together

Yungo heeft een sterke focus op social media. Natuurlijk is social media marketing hierdoor voor ons dagelijkse kost. Maar voor ons is het veel meer dan dat. Het is onze passie! Wij blijven steeds op zoek gaan naar de nieuwste trends en ontwikkelingen. De vraag die jij je nu moet stellen is: ‘Maak ik straks mijn volgende klant via social media?’

“Hallo! Ik ben Anna-Lisa, copywriter bij Yungo. Met al je vragen kan je bij mij terecht. Ik ga er persoonlijk voor zorgen dat jouw merk in de kijker wordt gezet!”

Share via
Copy link