fbpx

Hoger scoren in Google!

58551761_800638600309028_1939563692790120448_n1

The Best Place To Hide A Dead Body Is Page 2 Of Google

Online marketing inzetten om je business te laten groeien of nog beter gezegd: ‘meer leads genereren?’ Met onze expertise en ervaring klimmen we samen naar de top.

Bovenaan staan in Google

Wat doe jij als je op zoek bent naar iets? ‘Effe Googleuu’!
Dan is het belangrijk dat jij met jouw producten of diensten helemaal bovenaan komt te staan. Op basis van je aanbod gaan wij op zoek naar de ideale inhoud van de advertenties en de landingpagina’s. Je betaalt alleen als iemand effectief op jouw advertentie klikt. Enkel betalen voor resultaten. Geweldig, toch?

Bereik de top met Yungo!

Hoe gaan wij te werk? Na een eerste kennismaking analyseren wij jouw concurrentie en potentiële zoekwoorden. Daarna ontwikkelen we ijzersterke advertenties. Die worden getoond aan de juiste mensen, op het juiste moment! Eenmaal alles draait, controleren en optimaliseren wij je campagne dagelijks en zorgen we zo voor een maximaal resultaat!

Voordelen

  • Lokaal, regionaal, landelijk of wereldwijd bereik
  • De juiste persoon, de juiste plaats en op het juiste moment
  • Zelf je budget bepalen
  • Duidelijke prestatierapporten
  • Perfect voor remarketing

Let's conquer the world together

Een goede SEA campagne bestaat vooral uit testen, testen en nog eens testen. Op die manier blijven we bijleren en worden jouw advertenties elke dag beter én goedkoper. Klaar om nieuwe klanten binnen te halen via Google? Let’s click!

“Hallo! Ik ben Daniël Limneos, zaakvoerder en Google Ads specialist bij Yungo. Met al je vragen kan je bij mij terecht. Ik ga er persoonlijk voor zorgen dat jij bovenaan komt te staan in Google!”

Share via
Copy link