fbpx

Klanten winnen door content marketing!

Victus_Facebook

Content is “King”

Content marketing ligt aan de basis van succesvolle digitale marketingcampagnes. Met relevante content creëer je een band tussen jouw bedrijf en je doelgroep. Maar wat is dat, “content”? Content is een verzamelnaam voor informatie die je online met elkaar kunt delen. Het kan een geschreven tekst zijn, maar ook een beeld of geluid. Denk maar aan foto’s, video’s, geluidsfragmenten of bijvoorbeeld blogs.

Maar waarom is content marketing zo belangrijk?

  • Content brengt je direct in contact met potentiële klanten
  • Goede content zorgt voor meer conversie, dus meer leads
  • Straffe content onderscheidt je van de concurrentie
  • Content creëert, voedt en behoudt relaties
  • Door geoptimaliseerde content, word je beter gevonden op Google (SEO)
  • ...

Keep it relevant!

Zomaar lukraak content verspreiden levert je spijtig genoeg vooral tijdverlies op. Je content moet aantrekkelijk zijn en spreken tot je doelgroep. Wat nog belangrijker is, is dat het relevante content is.  Klanten worden zo verder geholpen en doelen worden behaald! En dat via het juiste kanaal, met het juiste formaat én op het juiste moment. Content marketing zorgt voor communicatie en interactie tussen jouw bedrijf en je (potentiële) klanten.

Let's conquer the world together

B2B, B2C,… De dag van vandaag is business helemaal Human 2 Human. Daarom is het van levensbelang jouw bedrijf een menselijk gezicht te geven. Content is daartoe de sleutel. Laten we samen jouw verhaal de wereld in sturen!

“Hallo! Ik ben Anna-Lisa, copywriter bij Yungo. Met al je vragen kan je bij mij terecht. Ik ga er persoonlijk voor zorgen dat jouw bedrijfsverhaal een band schept met je doelgroep.”

Share via
Copy link