fbpx

Onderscheid je met een sterke en unieke visuele identiteit!

Geef je bedrijf een gezicht

Zet jij de stap naar een eigen onderneming of ben je toe aan vernieuwing? Een sterke merkbeleving begint bij een straffe visuele identiteit. Samen met jou creëren wij een uniek logo dat straalt als de M van McDonald’s!

Waarom is een goede corporate identity zo belangrijk?

Corporate identity is een verzamelnaam voor de visuele samenhang van de communicatie van je bedrijf, zowel intern als extern. Jouw identiteit is hetgeen dat jouw bedrijf werkelijk uniek maakt. Een heldere identiteit is noodzakelijk voor je organisatie. Wat wil jij naar de buitenwereld uitstralen?

Alles begint bij een goede huisstijl

De uitstraling van je bedrijf is erg belangrijk en dat begint bij je huisstijl. Hieronder valt je logo, bedrijfsnaam, typografie, en design… Wij ontwerpen een unieke visuele stijl die perfect past bij jou en je bedrijf. Een opvallende en aansprekende huisstijl zorgt ervoor dat jij, in een zee van concurrentie, er ver bovenuit springt!

Je website als eerste contactpunt

Je website is voor velen het eerste contactpunt met je onderneming. Je website is namelijk het uithangbord van je bedrijf. Wij zorgen dat jouw website overzichtelijk en functioneel is en bovendien aansluit bij je bedrijfsidentiteit. De hele merkbeleving is deel van één groot verhaal, jouw verhaal!

Let's conquer the world together

Mensen zijn geneigd om zaken te doen met bedrijven die herkenbaar aanvoelen. Als jouw branding sterk en consistent is, voelen je klanten zich sneller aangetrokken tot jouw onderneming. “You never get a second chance to make a first impression!” Let’s make it a great one!

“Hallo! Ik ben Sebastiaan, branding expert bij Yungo. Met al je vragen kan je bij mij terecht. Ik ga er persoonlijk voor zorgen dat jouw bedrijf een gezicht krijgt!”

Share via
Copy link